Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi

Belgegeçer : cerkezkoytsoalgmail.com
WEB https://ctsoal.meb.k12.tr
Adres : İstasyon Mah. Hacı Fahri Zümbül Cad. No 21/1 59500 Çerkezköy/TEKİRDAĞ
VİZYON : Verdiği eğitim ve öğretim kalitesiyle, Türkiye´nin dünyada önde gelen ülkeler arasına girmesinde, lider eğitim kurumu olmak.
MİSYON : Atatürkçü düşünce ışığında, vatanını ve milletini seven, kültürel değerlerini koruyan, tarihini bilen, gelişen teknolojiyi takip edip kullanabilen, sanatı ve sanatçıyı seven, bilimin üstünlüğüne inanan, ekip ruhuna sahip, doğayı ve çevreyi koruyan, sorumluluk bilinci olan, öz güveni yüksek, demokrasiyi yaşam biçimi olarak benimsemiş, hoşgörülü ve lider bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
Saatler : DERS BAŞLANGICI: 08:30 ÖĞLE ARASI : 12:30-13:20 DERS BİTİŞİ : 15:40
Yabancı Dil : 1.İngilizce 2.Almanca
Isınma : DOĞALGAZ SİSTEMİ
Servis : Özel servisler var
Ulaşım : Okulumuza 3 nolu münibüsler ile ulaşılabilir.
Yerleşim Yeri : Okulumuz 2009 yılında Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yaptırılan binada hizmet vermektedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Çerkezköy ilçe merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri : 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı: 432 Öğrenci (9.Sınıf)
Taban-Tavan Puan Bilgileri : Okulumuza öğrenciler mahalli yerleştirme ile alınmaktadır.
Sportif Etkinlikler : · Futbol Takımı · Basketbol Takımı · Voleybol Takımı · Satranç Takımı · Salon Futbol Takımı · Atletizm · Masa Tenisi
Bilimsel Etkinlikler : TÜBİTAK
Proje Çalışmaları : · TEKİRAĞ · TÜBİTAK · OKUMA SAATİ · BEYAZ BAYRAK · BESLENME DOSTU OKUL . OKULUM TEMİZ